Garage Sharlon

Wij zijn een garage in Breda. Je kan bij ons terecht voor al het onderhoud of reparatie van je auto, zoals een kleine & grote beurt, Airco service R1234YF & R134A, maar ook moeilijke problemen zijn voor ons geen probleem! Niet voor niks komen veel andere autobedrijven bij ons als ze er zelf niet aan uitkomen.

Wij werken met officiële dealer apparatuur en kwaliteit producten en vinden het belangrijk om altijd een passende oplossing voor de klant te bieden.

Garage Sharlon is gespecialiseerd in:

  • Audi
  • Volkswagen
  • Seat
  • Skoda

 

Sharlon heeft meer dan 18 jaar bij de bovenstaande dealers gewerkt en kan dus met recht zeggen dat hij een specialist is in Audi, VW, Seat & Skoda.

Sharlon is al van jongs af aan gek geweest op auto’s, zo is hij ook coureur geweest in Amerika. Van deze passie heeft hij ook zijn beroep gemaakt: dit vertaald zich in een vakbekwaam gediplomeerd 1ste automonteur, waarbij hij tevens constant bijscholing volgt om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken in deze branche.

Garage Sharlon is onafhankelijk dus uiteraard bent u met elk merk auto welkom.

Met andere woorden:

“Hét ideale adres voor service aan uw auto en voor reparatie!”

 

 

Onderdelen

U kunt ook een beroep doen op onze nieuwe onderdelen service.
Op de pagina onderdelen kunt u betrouwbare 2e hands onderdelen vinden die wij momenteel op voorraad hebben.
Wij doen ons best om deze elke dag bij te houden. Om eventuele teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om ons van te voren eerst even te raadplegen over de beschikbaarheid van het gewenste onderdeel.

Contact

Wij staan altijd voor u klaar en zijn u graag van dienst!

Contact